Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solar Solutions International

14 maart 2023 - 16 maart 2023

Van dinsdag 14 t/m donderdag 16 maart 2023 vindt de tiende editie van vakbeurs Solar Solutions International in Expo Greater Amsterdam plaats en Energy Storage NL neemt hieraan deel.
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa.

Bezoek ons op stand M14.
Meld je aan en boek je gratis ticket via https://www.solarsolutions.nl/partner/energystorage/ 
en bezoek ons op de beurs op stand M14.

Zelf exposeren?
Ook ESNL deelnemers kunnen deelnemen aan deze beurs, zie hieronder meer informatie.

Leads & buying power!
“Jullie hebben een top-publiek!”  wordt al jaren gezegd. Geen wonder want de bezoekers zijn beslissers. Zij vertegenwoordigen installatiebedrijven, adviseurs, projectontwikkelaars en de energiesector. Daarnaast worden we bezocht door (semi-)overheid, architecten en consultants.

Nieuwe doelgroep in 2023: gebouwbeheerders
Vanaf 2025 wordt het verplicht om zonnepanelen op grote bedrijfsdaken te leggen bij nieuwbouw of ingrijpende innovaties. Maar met de huidige energieprijzen verkennen veel eigenaren van bedrijventerreinen ook nu al de mogelijkheden van zonnepanelen! Speciaal voor hen organiseren wij volgend jaar een spraakmakend congres over de meest interessante mogelijkheden voor verduurzaming. Naast dit congres voor gebouwbeheerders organiseren wij ook een congres voor solar-projectontwikkelaars en voor gemeenteambtenaren en corporatiebestuurders.

Online zichtbaar voor, tijdens en na de beurs
Als deelnemer aan Solar Solutions Internatonal ben je direct zichtbaar op Solar365, de site met de beste analyses en nieuwste innovaties voor de solar-sector. Je producten verschijnen in onze nieuwsbrief met 40.000 lezers én in het goedgelezen beursmagazine dat wij aanbieden aan al onze bezoekers. Ook na de beurs kun je ons publiek nog bereiken met nieuwsberichten over je nieuwste innovaties.

Bekijk nu onze plattegrond en kies je plek
Solar Solutions International loopt hard vol, maar er zijn nog een paar mooie plekken beschikbaar. Ben je nog geen deelnemer aan de beurs? Bekijk dan nu onze plattegrond!

Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Sanne Kempe, sales manager van Solar Solutions International
klik hier voor contactinformatie

Gegevens

Begin:
14 maart 2023
Einde:
16 maart 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Expo Greater Amsterdam
Vijfhuizen, Stelling 1 2141 SB