Holland Paviljoen Global Power & Energy Exhibiton (GPEX)
17 sep
Datum:  17 september 2018 - 20 september 2018

De Nederlandse technologische industrie kan de wereld oplossingen bieden voor de verduurzaming van de industrie, gebouwde omgeving, mobiliteit, energieproductie en energieopslag. Om dat te laten zien, organiseert FME van 17 tot en met 20 september 2018 een Holland Paviljoen op de Global Power & Energy Exhibiton (GPEX).

We willen op de GPEX-beurs aan de wereld  laten zien wat wij in Nederland doen en kunnen:  Nederlandse bedrijven op het gebied van productie, distributie en toelevering gerelateerd aan energie opwekking en energie opslag bundelen hun krachten in een collectief landenpaviljoen. De gehele energiesector staat centraal. 

info_1.jpg

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en kun je als deelnemer ook gebruikmaken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij je bij verschillende commerciële activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

info_2.jpg

Voordelen

Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen. Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers, zijn de kosten lager en wordt het paviljoen bezocht door pers- en VIP-groepen. In overleg met de deelnemers kijken we ook naar geschikte aanvullende  ondersteunende activiteiten, waarvoor je je elaties kunt uitnodigen. Met deze promotionele activiteiten wordt de zichtbaarheid en de uitstraling van het paviljoen vergroot.

 

Bezoekersprofiel

Op dit zeer internationale event presenteren meer dan 200 exposanten hun kennis en kunde. De organisatie verwacht 30.000 internationale bezoekers voor de editie in 2018. 180 sprekers zullen een interessant conferentieprogramma gaan verzorgen.

Toelichting op deelnametarief

De deelname bedraagt  € 895,- per m2, all-in. De minimale standaardstand grootte is 6 m2 . Het deelnametarief is inclusief grondhuur, standbouw, organisatie, catering, deelnemersbijeenkomst, promotionele activiteiten en basis vermelding in de online catalogus, internet, schoonmaak enz. De vierkante meters van de collectieve ruimte worden verdeeld onder de deelnemers. Genoemde kosten zijn exclusief BTW, exclusief reis- en verblijfkosten, kosten voor transport, verzekering van de expositiegoederen en extra voorzieningen in de stand.

Klik hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.

Gepubliceerd op: 23-05-2018
Navigatie menu