NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Duit, 15, 8305 BB, Emmeloord

0610260011

Contact persoon:
Rens Savenije
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Ventolines B.V.


Ventolines is een toonaangevend bureau in de dynamische duurzame energiesector. Ventolines heeft een zeer uitgebreid trackrecord in windenergie en werkt daarnaast aan zonne-energie en energieopslagprojecten. Met onze ervaring en ons team van bevlogen specialisten zijn we in staat om eigenaren van projecten te helpen bij de realisatie van betrouwbare en solide projecten met maximale opbrengst.

Ventolines levert diensten voor duurzame energieprojecten in alle stadia: ontwikkeling, contractering, financiering, bouw en beheer. Van advisering tot compleet projectmanagement, voor kleine tot de grootste projecten van Nederland, zowel op land als in het water. Door onze kennis van alle projectfasen kunnen we een project van begin tot eind overzien, wat leidt tot betere beslissingen in iedere individuele fase.

 

Veelzijdige kracht

Onze kennis en ervaring met zowel groot- als kleinschalige opdrachten stelt ons in staat onze opdrachtgevers goed te begrijpen. De maatstaven zijn hoog als het gaat om de kwaliteit van ons werk, daarbij staat het belang van de klant altijd voorop. Wij weten onze weg in een complexe omgeving met een grote diversiteit aan stakeholders. Wij zijn bovendien in staat te denken als eigenaren.

Het Ventolines-team bestaat uit 35 (internationale) bevlogen duurzame energieprofessionals met ieder hun eigen expertise en unieke persoonlijke inbreng.

 

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn (potentiƫle) eigenaren van duurzame energieprojecten. Wij adviseren onafhankelijk van fabrikanten, stroomafnemers en financiers. Wij werken onder andere voor coƶperaties, grondeigenaren met plannen voor met name windenergie, ontwikkelaars van met name windparken, investeerders en energiebedrijven, die duurzame energieprojecten geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden.