NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
's-Gravendreef, 23, 2902 LJ, Capelle aan den IJsselContact persoon:
Xavier van der Putten
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Redox Storage Solutions


Redox Storage Solutions verkoopt en installeert innovatieve eigen Redox-Flow-systemen voor opslag van duurzame energie. De systemen zijn uniek vanwege de lange levensduur, schaalbaarheid, extreme cyclusstabiliteit en snelle reactietijden. Deze systemen worden gebruikt voor de decentrale opslag van hernieuwbare energiebronnen (zon, wind) en gedecentraliseerde energiedistributie. De Redox Storage systemen maken echter ook speciale toepassingen mogelijk, zoals:

Hoog vermogen – Normale responstijd:
Toepassing in de secundaire reservemarkt waarbij de Redox Flow-batterijen in hybride systemen het gedeelte van seconden tot minuten bestrijken

Hoog vermogen – Snelle responstijd:
Toepassingen in de primaire reservemarkt waarbij de Redox Flow-batterijen het benodigdeEECT BV vermogen dekken van milliseconden tot minuten. Ook zeer geschikt voor UPS en duurzame noodopslagsystemen

Hoog vermogen – lage capaciteit:
De systemen zijn zeer geschikt voor snelladen en snel ontladen. In deze toepassing met veel cycli is de hoge cyclusstabiliteit een groot voordeel.

De Redox storage systemen beginnen bij 2,5 kW tot een continu vermogen van meerdere MW en van 10 kWh tot een opslagcapaciteit van meerdere MWh. Met onze gepatenteerde, innovatieve technologie bieden wij ultramoderne oplossingen tegen  concurrerende kosten per kWh.