Adres gegevens:
Schepenveld, 21-03, 3891 ZK, Zeewolde

0000

Contact persoon:


ALLE DEELNEMERS

OTG Energy


OTG.energy is specialist in het opwekken en opslaan van hernieuwbare energie. Wij sluiten hierbij geen hernieuwbare energiebron uit. Hierdoor ben je het hele jaar door verzekerd van volledig groene, eigen opgewekte hernieuwbare energie. Wij  wekken energie op met zonnepanelen, windturbines en door middel van een brandstofcel die waterstof omzet in energie. In plaats van waterstof kan ook aardgas, bio gas of groen gas gebruikt worden voor het opwekken van energie. Alleen al door gebruik te maken van de brandstofcel verlagen wij de uitstoot van CO2 met 4000 kg per jaar ten opzichte van energie afname van het reguliere energienet.

De energie wordt als gelijkstroom opgeslagen in onze batterijen. We zetten deze daarna om in 220V en/of 380V, klaar om te gebruiken wanneer je dit nodig hebt.

Onze visie is zoveel als mogelijk lokaal energie op te wekken, lokaal op te slaan en lokaal te gebruiken en zo weinig als mogelijk terug leveren aan het energienetwerk.

Wij bieden onze klanten totaaloplossingen en maatwerk. Hierbij richten we ons vooral op MKB’ers, collectieve woningbouwverenigingen, sportclubs, scholen, overheden enz. Wij kijken eerst naar welke energie bezuinigende maatregelen je als klant kunt treffen. Is je pand goed geïsoleerd, heb je al LED verlichting geinstalleerd? Vervolgens kijken we naar de toekomst. Ga je verbouwen, uitbreiden, elektrisch rijden? Na deze inventarisatie weet je hoeveel energie je nodig hebt en berekenen wij hoeveel zonnepanelen daarvoor nodig zijn, hoeveel windturbines, welke brandstofcel het meest geschikt is en hoeveel capaciteit aan opslag je nodig hebt om aan je energiebehoefte te voldoen. Met onze geselecteerde partners kunnen wij ook de warmte/koelvraag en warmwatervraag op een groene manier oplossen.

Op deze wijze maken wij ondernemers onafhankelijk van energieleveranciers en kunnen zij autonoom hun bedrijf runnen en zijn zij op een duurzame, groene manier voorbereid op de toekomst.