NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Schiekade, 189, 3013 BR, Rotterdam

0626482231

Contact persoon:
Paul Schellekens
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Accuselect B.V.


Wie zijn wij en wat doen we?
Bij Accuselect versnellen we de energietransitie op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk hét missende puzzelstukje van de energietransitie en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan. Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar maken en mensen helpen met het maken van de juiste beslissingen.

Daarom maken wij thuisbatterijen toegankelijker door een end-to-end dienst aan te bieden voor het vinden én plaatsen van de juiste thuisbatterij voor ieders situatie. We hebben een softwaremodel ontwikkeld waarmee we de ideale thuisbatterij configuratie kunnen samenstellen voor de klant, gebaseerd op zijn of haar unieke situatie. Dit model benadert ook direct de nieuwe energiesituatie na het in huis nemen van een thuisbatterij. Deze nieuwe energiesituatie presenteren we in een persoonlijk advies. Zo hoeven consumenten geen technische kennis meer te hebben om tot een goede beslissing te komen. Buiten dit advies installeren we deze thuisbatterij ook bij hen thuis, zonder gedoe, met een installatienetwerk over heel Nederland.

Welke projecten hebben we gerealiseerd?
Op dit moment hebben we 40 thuisbatterij configuraties verkocht, waarvan er nu 15 reeds geplaatst zijn bij klanten over heel Nederland. De 40 thuisbatterijen geven een totale capaciteit van rond de 650 kWh.