NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Slachthuisstraat, 112, 2300, Turnhout

+32 (0)477 662 729

Contact persoon:
Hugo Vandenborre
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Solenco Power NV


Wie zijn wij?
Solenco is een snelgroeiende Belgische kmo-innovator op het gebied van cleantech.  Wij zijn gespecialiseerd in waterstof-energieopslagsystemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Wat doen we?
Wij zijn een innovatief bedrijf dat inzet op waterstoftoepassingen:

Welke projecten hebben we gerealiseerd
Op onze website vindt u een overzicht van onze gerealiseerde projecten: https://www.solencopower.com/ourprojects/

De Solenco Powerbox™ is een energieopslagsysteem dat gebruik maakt van de waterstoftechnologie. Ze laadt zich op aan een duurzame bron (de fotovoltaïsche zonnemodule) en geeft de warmte en de elektrische energie weer als er geen zon is.

Als ontbrekende schakel tussen de residentiële noden en het beschikbare zonne-energiesysteem, biedt ze de mogelijkheid om energie op te slaan wanneer ze voorhanden is en ze te gebruiken in geval van nood.

SPB™ is een alles-in-één oplossing die de noden in verwarming en elektriciteit dekt en de aansluiting op een elektrisch en aardgasnet niet nodig heeft. In tegenstelling tot batterijsystemen, maakt zij het mogelijk om dagen- of maandenlang op te slaan zonder verlies/degradatie omdat zij gebruik maakt van samengeperste waterstof als energieopslagvorm voor een energietransfer van zelf één seizoen naar een ander.

SOLENCO Powerbox specifications ISH 2017

SOLENCO Powerbox brochure