NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Karel Doormanweg, 5, 3115 JD, Schiedam

+31 010 4267 275

Contact persoon:
Rianne Vriend-Vrijenhoef
rianne.vriend@protonventures.com

ALLE DEELNEMERS

Proton Ventures BV


Of u nu een toepassing wilt bouwen of een bestaande applicatie verder wilt upgraden, wij kunnen u helpen. Ons team bestaat uit een groep getalenteerde engineers, developers, process designers en project managers die voor u een plan ontwikkelen en uitvoeren, dat aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoet.

Terminal concepts

Proton Ventures BV heeft veel ervaring in het bouwen en uitwerken van pressurized en gekoelde ammoniakterminals. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in opslagconcepten voor chemische en vloeibare meststoffen voor agricultuur en horticultuur. Omdat wij werken met gevaarlijke goederen, vereist dit een up-to-date technologie en hands-on ondersteuning van ingenieursbureaus. Proton Ventures BV geeft deze ondersteuning door middel van de innovatieve concepten, praktische ervaring en operationele kennis.

NFuel

Het NFuel concept is gebaseerd op een gedecentraliseerde productie van ammoniak, waarbij u als klant onafhankelijk bent van transportkosten en fluctuaties van de ammoniakprijs. Daarnaast kan ammoniak geproduceerd worden uit vernieuwde elektriciteitsbronnen (groene ammoniak) of door gebruik te maken van grondstoffen als natuurlijk gas, biogas of afgefakkeld gas.

Utilities

Outsourcing utilities, zoals steam production systems, cooling water systems, nitrogen production, fire water systems en air systems.

Projectimplementatie

Proton Ventures BV biedt verschillende projectimplementatieservices om er zeker van te zijn dat de best passende en meest effectieve benadering wordt gekozen voor de wensen van u als klant. Van haalbaarheidsonderzoek, engineering en inkoop tot bouwservices, wij hebben de kennis en hulpmiddelen om deze te implementeren voor uw projecten.

 

 

Training en andere diensten

Wij bieden op maatgemaakte (operations) trainingen voor onze klanten. Wij voeren specifieke veiligheidsonderzoeken uit zoals HAZard & OPerability studies (Hazop) en Safety management systems.