NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Lange Marktstraat, 5, 8911 AD, Leeuwarden

058 799 0000

Contact persoon:
Paul Noteboom
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Groenleven


GroenLeven heeft veel ervaring met het ontwikkelen en inzetten van grootschalige batterijsystemen. Daarmee helpen wij netbeheerders te zorgen voor een stabiel en betrouwbaar elektriciteitsnet, in tijden van een steeds meer weersafhankelijke elektriciteitsvoorziening. Doordat we volledig zelf aan het stuur zitten en de ontwikkeling volledig inhouse doen, zorgen we voor betrouwbare projecten die een grote bijdrage leveren aan het verhelpen van de netcongestie. Wij regelen alles van A tot Z, van ontwikkeling tot en met het onderhoud. 

Toegewijd innovatieteam
Een toegewijd innovatieteam houdt zich dagelijks bezig met de nieuwste technologieën en innovaties. Dit doen ze onder andere op het gebied van batterijtechnologie en waterstof. Zij ontwikkelen innovatie oplossingen voor de energietransitie, netcongestie en netstabiliteit.  

Ervaring
We hebben, samen met onze internationale partner BayWa r.e., uitgebreide ervaring met het succesvol implementeren van batterijopslag-projecten. Met die ervaring weten we in te spelen op uw behoeften en kijken we altijd naar het grote plaatje.  

Samenwerking
We werken intensief samen aan het beste resultaat. We schakelen met de juiste partners en leveren een kwalitatief en hoogwaardig product en een goede dienstverlening. We zijn niet voor niets marktleider in Nederland.