NAAR DE WEBSITE
Adres gegevens:
Stationsweg, 2, 4153 RD, Beesd

0616123161

Contact persoon:
Ruud Manders
[email protected]

ALLE DEELNEMERS

Volvo Penta


Krachtige industriële oplossingen en partnerschappen zijn essentieel bij Volvo Penta. Van het optimaliseren van uw applicatie tot ons wereldwijde netwerk van dealers: wij staan klaar om u te helpen. En met de gedeelde technologie van de hele Volvo Group zullen onze innovaties u naar de toekomst van industriële energiesystemen leiden.

Batterij-energieopslagsystemen (BESS) verbeteren de betrouwbaarheid, capaciteit en veerkracht van het elektriciteitsnet door energieopslag en -levering. Volvo Penta ontwikkelt een subsysteem bedoeld voor BESS dat schaalbaar en speciaal gebouwd is, met als doel de efficiëntie en prestaties te verbeteren voor de vermogensafgifte op weg naar een netto-nultoekomst.

Systeemleverancier voor klantwaarde op een hoger niveau
Naast het leveren van energie- en energiedichte batterijcellen en -modules, streeft Volvo Penta ernaar de complexe en hulpbronnenintensieve uitdagingen aan te pakken die gepaard gaan met het bouwen van een alomvattende oplossing die naadloos integreert in de toepassingen van onze klanten. Om te voldoen aan de veiligheids-, industrie- en prestatienormen van morgen, zal onze oplossing rigoureus worden getest – van het ontwerp en de transporteerbaarheid van het batterijpakket tot de kant-en-klare BESS-toepassing.

Voldoet aan uw behoeften en aan de hoogste normen
De Volvo Group loopt voorop op het gebied van batterijontwikkeling. Onze oplossing is gebouwd op hun erfgoed van zware toepassingen en is ontworpen om te voldoen aan de streng vastgestelde veiligheids- en prestatienormen van de Groep. De investeringen van de Volvo Group in de productie van batterijcellen en -pakketten over de hele wereld zijn gericht op het veiligstellen van capaciteit en grootschalige series

https://www.volvopenta.com/industrial/

https://www.volvopenta.com/industrial/battery-energy-storage/