Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Denk mee en geef vorm aan de nieuwe strategie van Energy Storage NL

8 maart 2021 om 14:30 - 21 april 2021 om 17:00

UPDATE:  2 extra sessies ingepland 13 en 21 april, meld je aan! 

In het voorjaar van 2021 herijkt Energy Storage NL haar strategie. Het klimaatakkoord heeft de Nederlandse energietransitie een nodige impuls gegeven en in de afgelopen jaren is de rol van energieopslag in het duurzame energiesysteem duidelijker geworden. Met name elektrische energieopslag en warmteopslag worden steeds vaker in commerciële projecten toegepast. Daarmee zet energieopslag de stap van innovatie naar marktintroductie. Dat vraagt ook om een herziening van de rol en inzet van Energy Storage NL.

De nieuwe strategie van Energy Storage NL wordt vastgesteld door gesprekken te voeren met deelnemers.

Wil je meedenken en input leveren tijdens één van de sessies (zie onderstaande data en beschikbaarheid) stuur dan een email naar [email protected]
(let op:  de sessies zijn voorbehouden aan deelnemers van Energy Storage NL) 

Jouw input is zeer waardevol, wij waarderen jouw (online)aanwezigheid dan ook enorm. Graag tot ziens bij een van deze sessies.

Graag nodigen wij je uit om mee te denken en de strategieherijking van Energy Storage NL vorm te geven. Geef je op voor 1 van de sessies welke op verschillende data in maart georganiseerd zullen worden. De sessies vinden online via Teams plaats en worden telkens gehouden van 15:30 tot 17:00 uur. We vragen je meerdere keuzes te maken zodat er voor alle betrokkenen ruimte en gelegenheid is hieraan deel te kunnen nemen. Via de aanmeldknop kun je verschillende data kiezen. De volgende data zijn beschikbaar:
maandag 8 maart – GEANNULEERD
woensdag 10 maart – VOL
maandag 15 maart – VOL
dinsdag 16 maart – VOL
maandag 22 maart – VOL
woensdag 24 maart – VOL
donderdag 25 maart – VOL
maandag 29 maart – VOL
donderdag 1 april – VOL
dinsdag 13 april
woensdag 21 april

Gegevens

Begin:
8 maart 2021 om 14:30
Einde:
21 april 2021 om 17:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Online via Teams