Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ESNL paviljoen op Vakbeurs Energie | 11 t/m 13 oktober Brabanthallen Den Bosch

11 oktober 2022 - 13 oktober 2022

Vakbeurs Energie vindt dit jaar opnieuw plaats in de Brabanthallen in Den Bosch van 11 tot en met 13 oktober en ook dit jaar is Energy Storage NL vertegenwoordigd met haar paviljoen.

8e Editie van het Energy Storage Paviljoen en de Energy Storage Day
Ook dit jaar kijken we weer uit om als Energy Storage NL aanwezig te zijn met ons eigen Energy Storage Paviljoen. Er ligt een aantrekkelijk aanbod, zeer centraal op de beursvloer, en met extra’s voor ESNL deelnemers.

De locatie van het paviljoen bevindt zich in hal 6 en bestaat uit twee centraal gelegen blokken.
Zoals jullie van ons gewend zijn, bieden we in samenwerking met 54Events, de organisator van de Vakbeurs, opnieuw 3 kant-en-klare proposities, en voor de early birds (inschrijvingen voor 1 juni 2022) krijgen een gratis advertorial in de energy storage themanieuwsbrief van Vakbeurs Energie (72k+ abonnees)

impressie van het ESNL paviljoen

Energy Storage Paviljoen 2022 OPTIE 1 (START UP) OPTIE 2 OPTIE 3
Start-up deelname met table top
8m2
12m2
afsluitbare berging
statafel met 1 barkruk
2 barkrukken
logo op doek paviljoen (mits aangeleverd voor 1 september 2022)
eyecatcher met bedrijfsnaam
2 parkeerabonnementen
Tarief ESNL deelnemers (€) 895,- 2.495,- 3.995,-

 

Energy Storage Day
Op woensdag 12 oktober vindt wederom de Energy Storage Day plaats, met ruim 250 bezoekers al jaren één van de best bezochte seminars tijdens Vakbeurs Energie. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan wederom een inspirerend inhoudelijk programma met als thema: “Hoe energieopslag kan zorgen voor het versnellen van de realisatie van de klimaatdoelstellingen”. Daarbij zoomen we in per sector en behandelen we ook de link met de verschillende platformen: mobiliteit (Zero Emission – Ecomiel), gebouwde omgeving (vakbeurs Energie), industrie (Industrial Heat & Power), bouw (PREFAB), elektriciteitssector en agri/food. Daarnaast zijn we als ESNL nauw betrokken bij meerdere programma’s tijdens de beursdagen!
Overweeg jij ook in oktober van de partij te zijn, en heb je een interessante pitch voor het programma? Neem dan contact met ons op en stuur een korte beschrijving toe via [email protected]

Heb je interesse of wil je meer weten, neem contact op via [email protected]

Wil je direct aanmelden voor deelname aan het Energy Storage NL Paviljoen, neem dan rechtstreeks contact op via de beursorganisatie:
Rein Bosma, [email protected] of 06-38145224.

 

Je kunt je bezoek alvast registreren via de volgende link, toegang is gratis
https://www.vakbeursenergie.nl/nl/

 

Gegevens

Begin:
11 oktober 2022
Einde:
13 oktober 2022

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
Den Bosch, Brabant 5222 AK
+ Google Maps