Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ESNL Paviljoen op Vakbeurs Energie

12 oktober 2021 - 14 oktober 2021

Met de vooruitzichten dat er een einde zal komen aan de Covid-19 maatregelen eind juni, komt er gelukkig weer een periode aan waarbij we vooruit kunnen kijken naar het moment dat we elkaar weer kunnen opzoeken, zowel privé als zakelijk. Om de banden aan te halen, om zaken te doen en inspiratie op te doen.

De Vakbeurs Energie 2020 is vorig jaar uitgesteld en wordt in plaats daarvan georganiseerd van 12 t/m 14 oktober 2021.  Ook de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB en Industrial Heat & Power vinden tegelijkertijd plaats.

Energy Storage NL is weer aanwezig met het ESNL Paviljoen én organiseert voor de 6e keer de Energy Storage Day op 13 oktober op veruit het grootste en meest complete ontmoetingsmoment voor zowel de bouw- als de installatiesector als hun opdrachtgevers.

ESNL Paviljoen
De locatie van het ESNL paviljoen bevindt zich in hal 6 met aanpalend wederom het segment EV-laadinfrastructuur op de naastgelegen beurs Zero Emission | Ecomobiel.

Met 54events, de organisator van deze beurzen, hebben we ook voor dit jaar kunnen afspreken de prijzen gelijk te houden –  gezien de impact van het Corona Virus op velen. ESNL deelnemers kunnen daarom tegen zeer gunstige voorwaarden deelnemen aan het ESNL paviljoen en het omlijstende programma.

Deelnemers aan het ESNL paviljoen
Elestor, JP Energiesystemen, Indutecc Industrial Solutions, Delta 21, Friday Energy, Skoon, Ecovat en SuWoTec.

Aanmelden als bezoeker
Kom naar de Vakbeurs Energie en bezoek ons paviljoen, ontmoet deelnemende bedrijven en neem deel aan de Energy Storage Day.
Aanmelden tot 11 oktober a.s. is gratis (daarna €25,- pp), registreer je bezoek hier.

Gegevens

Begin:
12 oktober 2021
Einde:
14 oktober 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Vakbeurs Energie | Brabanthallen Hertogzaal ‘s Hertogenbosch
Diezekade 2
's-Hertogenbosch, Brabant 5222 AK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie