Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Solar Solutions beurs

19 maart - 21 maart

Van dinsdag 19  t/m donderdag 21 maart 2024 neemt Energy Storage NL als kennisorganisatie/branchevereniging deel aan vakbeurs Solar Solutions Amsterdam in Expo Greater Amsterdam. Bezoek ons hier op stand K9!

De grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa
Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. In de razendsnel veranderende solar-sector is het belangrijk toekomstbestendig te blijven. Met meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen biedt Solar Solutions Amsterdam alles wat nodig is om mee te gaan in deze extreem dynamische markt.

Twee beurzen, één locatie
Gelijktijdig met Solar Solutions Amsterdam vindt Green Heating Solutions, voorheen bekend als Duurzaam Verwarmd, plaats, de nationale vakbeurs voor duurzame Amsterdam. Zo kun je je in een klap laten informeren over zowel duurzame energieopwekking als verwarming.

Kom je bij ons langs op stand K9? Graag bieden wij je een gratis ticket aan via https://www.solarsolutions.nl/partner/ENERGYSTORAGENL

Openingstijden:
Dinsdag 19 maart: 10:00 – 17:00
Woensdag 20 maart: 10:00 – 17:00
Donderdag 21 maart: 10:00 – 17:00

Locatie:
Expo Greater Amsterdam, Stelling 1, 2141 SB, Vijfhuizen

Meer informatie:
www.solarsolutions.nl

Op 19 maart verzorgt Energy Storage NL tevens een inhoudelijk seminar met betrekking tot opslag en overheid; de kansen en obstakels. Meer informatie vind je hier.

Gegevens

Begin:
19 maart
Einde:
21 maart
Evenement Categorie:
Site:
https://www.solarsolutions.nl/

Locatie

Expo Greater Amsterdam
Vijfhuizen, Stelling 1 2141 SB + Google Maps