Skip to main content


Ouderkerk a/d Amstel Nederland
+31 (0)20 – 785 80 40
partner Giga Storage:
Ruud Nijs Ruud.nijs@giga-storage.com +31 (0)6 22 41 37 74

[fusion_builder_container hundred_percent="no" equal_height_columns="no" menu_anchor="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" background_color="" background_image="" background_position="center center" background_repeat="no-repeat" fade="no" background_parallax="none" parallax_speed="0.3" video_mp4="" video_webm="" video_ogv="" video_url="" video_aspect_ratio="16:9" video_loop="yes" video_mute="yes" overlay_color="" video_preview_image="" border_size="" border_color="" border_style="solid" padding_top="" padding_bottom="" padding_left="" padding_right=""][fusion_builder_row][fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding_top="" padding_right="" padding_bottom="" padding_left="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3" animation_direction="left" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" center_content="no" last="no" min_height="" hover_type="none" link=""][fusion_text]

GIGA Storage realiseert grootschalige energieopslag in Europa. Er wordt geïnvesteerd in projecten voor zowel optimalisatie van de energievoorziening als netstabiliteit.

Een van de gevolgen van de groei van de productie van hernieuwbare elektriciteit en de sluiting van kolencentrales is meer volatiliteit in de productie, met grote veranderingen in de levering van elektriciteit van het ene uur naar het andere. Opslag en controle van elektriciteit is onmisbaar voor een betrouwbaar en betaalbaar energiesysteem.

GIGA Storage heeft als doel om marktleider in Europa te worden in grootschalige energieopslag. Dit wordt gerealiseerd door strategische allianties aan te gaan met marktpartijen zoals dienstverleners en energiebedrijven.

[/fusion_text][fusion_youtube id="i4hOAxMg-2Y" alignment="" width="1600" height="800" autoplay="true" api_params="&rel=0" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" css_id="" /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]