Skip to main content

Tijdens de Energy Storage Day 2023 stonden 9 ESNL leden op het podium in de Limousinzaal van congresgebouw 1931. Met een inschrijvingsaantal van meer dan 420 was de zaal voller dan ooit. Het publiek werd geboeid door de inspirerende verhalen van onze leden en gingen we met elkaar in gesprek over duurzame opslaginnovaties die de leden van Energy Storage NL ontwikkelen.

Van warmteopslag voor de industrie door ENERGYNEST tot zonthermie projecten vanuit Novar, van moleculenopslag voor de zware mobiliteit via H2storage tot moleculenopslag in zoutcavernes door Nobian en van flowbatterijen van AQUABATTERY tot persluchtopslag via Corre Energy.

Daarnaast werd nog een techtalk gehouden met TNOBattery Competence Cluster – NL en Stedin over de belangrijkste trends, ontwikkelingen en gamechangers rondom energieopslag.

Energy Storage NL is trots op de innovaties uit onze sector!

Dank aan de sprekers op het podium: Carlijn LahayeTheo VenemaAndre MolengraafLouwrens Op de BeekDirk Van AsseldonkAngela HulstJoris KoornneefJanneke Tjon Pian Gi – Stuijfzand en Corinne Faassen.

Zie hieronder de presentaties tijdens de Energy Storage Day.

Presentatie Energy Storage Day 2023_compleet