Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition

23 oktober 2018 - 25 oktober 2018

Dit is een evenement van FME internationaal ondernemen.

Van 23 tot en met 25 oktober organiseert FME een Holland Paviljoen op de Water, Energy, Technology and Environment Exhibition (WETEX). Doel is om Nederland te promoten als land van kennis en kunde op het gebied van watermanagement, duurzame energie en milieutechnologie.

Sinds de ontdekking van olie in de Verenigde Arabische Emiraten meer dan 65 jaar geleden, is het land getransformeerd tot een moderne staat met een hoge levensstandaard. De VAE verbruiken door de ligging, maar ook door de levensstijl, veel energie en water: 83% meer dan het gemiddelde verbruik wereldwijd. De Emiraten hebben zichzelf als doel gesteld om in 2021 24% van het energieverbruik uit low carbon bronnen te verkrijgen (in 2014 was dit slechts 0.2%). De Dubai Electricity and Water Authority (DEWA) investeert de komende jaren 27 miljard dollar in cleantech oplossingen (voor water, energie en milieu). Daarnaast vindt in 2020 de World Expo plaats in Dubai. De focus tijdens deze Expo2020 ligt ook op water, energie en milieutechnologie. De WETEX is de uitgelezen mogelijkheid om uw organisatie voor te bereiden en voor te selecteren om hieraan mee te kunnen doen.

In het Holland Paviljoen is ruimte voor individuele bedrijfspresentaties en deelnemers kunnen tevens gebruik maken van een ruime collectieve Holland Lounge waar bezoekers en gasten kunnen worden ontvangen. Daarnaast ondersteunen wij in samenwerking met DEWA en de Dubai Chamber of Commerce and Industry verschillende B2B activiteiten zoals matchmaking en bedrijfspresentaties.

Voordelen Holland Paviljoen

  • Voor de deelnemers in het Holland Paviljoen worden veel organisatorische zaken uit handen genomen in vergelijking met het op eigen kracht aan een vakbeurs deelnemen.
  • Verder heeft een collectieve stand een grote aantrekkingskracht op bezoekers.
  • De kosten zijn lager
  • Het paviljoen wordt bezocht door pers- en VIP-groepen.
  • Daarnaast werken we samen met DEWA en de Dubai Chamber of Commmerce and Industry om verschillende B2B-meetings te promoten en ondersteunen.

In de afgelopen jaren hebben wij met DEWA een goede relatie opgebouwd en DEWA ondersteunt ons in het maken van afspraken met autoriteiten en met de voorbereidingen voor de EXPO2020. We werken daarnaast ook samen met de Ambassade en het Consulaat om deelnemers te ondersteunen in het zaken doen in de Verenigde Arabische Emiraten en de Golf regio.

Deelnamekosten

Een standaard deelname bedraagt 3.500 euro. Als je meer ruimte nodig hebt, dan kun je contact met FME Internationaal Ondernemen opnemen. Voor start-ups zijn er speciale regelingen.

Bezoekersprofiel

Meer dan 32.000 deelnemers waaronder wereldleiders, internationale beleidsmakers, management uit de industrie, investeerders, deskundigen, academici en journalisten bezoeken jaarlijks de WETEX. Eenieder is op zijn manier op zoek naar praktische en duurzame oplossingen voor de hedendaagse duurzaamheidsvraagstukken en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering.

Cleantech Holland, FME, NWP, Water Alliance, Envaqua en de TopSector Energie  werken samen aan deze beursdeelname.

Logo Wetex.jpg

Gegevens

Begin:
23 oktober 2018
Einde:
25 oktober 2018
Evenement Categorie:
Site:
https://www.fme.nl/nl/agenda/holland-paviljoen-water-energy-technology-and-environment-exhibition-0

Organisator

Ingrid Kerklaan
Telefoon:
(079) 353 12 93
E-mail:
Ingrid.Kerklaan@FME.nl

Locatie

Dubai
Verenigde Arabische Emiraten + Google Maps