Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Werkconferentie | 3 oktober “Aan de slag met energieopslag, slimme netten en netcongestie”

3 oktober 2019 om 10:30 - 17:00

Energy Storage NL nodigt je, samen met de provincies Groningen en Drenthe, De Groninger Energiekoepel en New Energy Coalition uit voor de aftrap van de werkconferentie “Aan de slag met energieopslag, slimme netten en netcongestie” in de Biotoop in Haren (Groningen).

 

Tijdens deze bijeenkomst brengen we vragers en aanbieders binnen het speelveld van opwekprojecten, energieopslag en smart grids met elkaar in contact. Samen zorgen we voor een interactieve middag waarbij het leggen van verbindingen tussen verschillende praktijkoplossingen voor de puzzel van het totale slimme energiesysteem centraal staat. Niet als eenmalige sessie maar als aftrap van een noordelijke initiatieventafel voor samenwerking en praktijkoplossingen rond energieopslag en slimme energienetten. Aan de hand van een scala aan workshops en een themamarkt ontdekken we hoe we elkaar kunnen versterken, zodat we samen het gewenste energiesysteem 2.0 vorm kunnen geven. 

 

Noteer 3 oktober in je agenda, aanvullende informatie met het definitieve programma inclusief aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort. Collega’s en/of samenwerkingspartners zijn van harte welkom. In verband met de capaciteit van de locatie kunnen we maximaal 2 personen per organisatie toelaten.

 

Voor meer informatie omtrent het programma en aanmelden klik hier.

 

Gegevens

Datum:
3 oktober 2019
Tijd:
10:30 - 17:00

Locatie

Biotoop in Haren (Groningen)

Organisatoren

Provincie Groningen
Provincie Drenthe
New Energy Coalition
Groninger Energie Koepel