Skip to main content

Heb jij een baanbrekende oplossing die bijdraagt aan het versnellen van de energietransitie?

Enpuls daagt je graag uit om die oplossing in te sturen. Ook dit jaar zijn zij weer op zoek naar de beste ideeën binnen vier categorieën.

 

#1 The Solar Challenge

#2 The E-driving Challenge

#3 Living in the Future

#4 Wildcard: Sustainable Development Goals

 

Wat is Enpuls?

Enpuls is onderdeel van Enexis Groep en richt zich op het versnellen van de energietransitie. Enpuls kijkt naar de toekomst, ziet kansen en helpt om lokale energieambities waar te maken.

 

Wat is de Enpuls Challenge?

De Enpuls Challenge daagt professionals, startups, scale-ups, gevestigde bedrijven, studenten en kennisinstituten uit om dé oplossing voor nieuwe energie te bedenken. Een baanbrekende oplossing die bijdraagt aan het verduurzamen van Nederland.

 

De vier challenges

In 2020 richt Enpuls zich met de Challenge niet alleen op flexibiliteit binnen de energietransitie, maar op oplossingen binnen vier categorieën.

Mobiliteit, Gebouwde omgeving, Efficiënt energiesysteem en de Duurzame wereld.

Zie de website voor een uitgebreide beschrijving van de challenges: https://www.enpuls.nl/enpuls-challenge/de-challenges/

 

Pitchdag op 26 mei

Concepten kunnen ingezonden worden middels een inschrijfformulier dat vanaf 1 april te downloaden is via de website. De jury beoordeelt alle inzendingen op basis van een aantal selectiecriteria en stelt een shortlist op. De shortlist wordt uitgenodigd om het ingediende concept te pitchen tijdens de Pitchdag op 26 mei 2020.
Medio juni worden de winnaars bekend gemaakt.

 

What’s in it voor de winnaars?

De winnaars gaan met Enpuls een samenwerkingsovereenkomst van 9 maanden aan om het concept te ontwikkelen. Enpuls heeft voor elk winnend concept een budget tot € 50.000 beschikbaar voor de ontwikkeling van het concept. Daarnaast biedt Enpuls tijdens het traject haar expertise, data, een breed netwerk van partners en toegang tot proeftuinen aan.

 

Heb jij dé oplossing voor nieuwe energie? Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 april 2020 hun concept indienen op één van de vier uitdagingen.
De winnaars kunnen rekenen op uitgebreide ondersteuning van Enpuls bij het realiseren van hun concept.

 

Leave a Reply