Netwerkplatform voor energieopslag

Energy Storage NL is de verbinder, matchmaker en promotor van Nederlandse bedrijven en organisaties die innovatieve energieopslag- en conversietechnologieën ontwikkelen, produceren en toepassen. Van warmteopslag tot batterijen, van vliegwielen tot ammoniakopslag en van waterstof tot groen gas; alle opslagvormen zijn vertegenwoordigd.

energy storage NL

Dit doen we door

1

Samenbrengen

Regelmatig samenbrengen van een hoogwaardig netwerk van fabrikanten, projectontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, (energie)bedrijven, financiële instellingen en netbeheerders op gebied van energieopslag en –conversie tijdens verschillende (online) bijeenkomsten, ledenvergaderingen, beurzen en andere events, nationaal en internationaal
2

Faciliteren, organiseren en promoten

Faciliteren van werk- en projectgroepen waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan, Organiseren van inhoudelijke webinars waarbij een podium wordt geboden aan deelnemers en in kaart brengen en actief promoten van de kennis, producten en diensten van de deelnemers bijvoorbeeld via de projectenkaart.
3

Partnerschappen Onderhouden

Nationale en internationale partnerschappen te onderhouden, onder meer via regelmatig contact met belangrijke stakeholders en ons lidmaatschap bij de European Association for Storage of Energy (EASE)

Gerelateerd nieuws:

Filter

Inspiratiebijeenkomst Elestor groot succes

28 maart 2024
Veel nieuwe inzichten, ervaringen en kijkje achter de schermen De drukbezochte inspiratiebijeenkomst bij Elestor in…

ESNL verwelkomt met ABN-AMRO haar 200e lid

22 maart 2024
Energy Storage NL heeft begin dit jaar de grens van 200 deelnemers bereikt. Om dit…

Netwerkbijeenkomst Veiligheid en Energieopslag

13 februari 2024
Afgelopen donderdag middag vond de netwerkbijeenkomst met als onderwerp ‘veiligheid en energieopslag’ plaats bij Industriepark…

Enexis en Novar sluiten uniek contract over flexibele energielevering

18 januari 2024
De Groningse ontwikkelaar van grootschalige duurzame energie Novar sluit met netbeheerder Enexis een eerste zogenoemd…

Netwerkplatform voor energieopslag

Een belangrijk netwerkmoment vindt plaats bij de Vakbeurs Energie. Hier zijn we jaarlijks aanwezig met onze deelnemers op het Energy Storage NL paviljoen. Interesse om deel te nemen aan het paviljoen bij de volgende editie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Naast deze beurs houden we onze deelnemers regelmatig op de hoogte van kansen om te netwerken bij verschillende conferenties, nationale en internationale beurzen en werksessies met publieke en private stakeholders. Energy Storage NL is ook betrokken als organisator of spreker bij events.

energy storage NL
Energie opslag

Meer weten?

Meer weten over de werkgroepen of ESNL als netwerkplatform? Kijk rond op deze website of vraag om informatie via het contactformulier of een email naar [email protected].

Energy Storage NL

Meld je vandaag nog aan

en krijg toegang tot alle voordelen van het lidmaatschap

Word deelnemer