Netwerkplatform voor energieopslag

Energy Storage NL is de verbinder, matchmaker en promotor van Nederlandse bedrijven en organisaties die innovatieve energieopslag- en conversietechnologieën ontwikkelen, produceren en toepassen. Van warmteopslag tot batterijen, van vliegwielen tot ammoniakopslag en van waterstof tot groen gas; alle opslagvormen zijn vertegenwoordigd.

energy storage NL
energy storage NL

Dit doen we door

1

Samenbrengen

Regelmatig samenbrengen van een hoogwaardig netwerk van fabrikanten, projectontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, (energie)bedrijven, financiële instellingen en netbeheerders op gebied van energieopslag en –conversie tijdens verschillende (online) bijeenkomsten, ledenvergaderingen, beurzen en andere events, nationaal en internationaal
2

Faciliteren, organiseren en promoten

Faciliteren van werk- en projectgroepen waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan, Organiseren van inhoudelijke webinars waarbij een podium wordt geboden aan deelnemers en in kaart brengen en actief promoten van de kennis, producten en diensten van de deelnemers bijvoorbeeld via de projectenkaart.
3

Partnerschappen Onderhouden

Nationale en internationale partnerschappen te onderhouden, onder meer via regelmatig contact met belangrijke stakeholders en ons lidmaatschap bij de European Association for Storage of Energy (EASE)

Gerelateerd nieuws:

Filter

Nationaal Programma RES ontwikkelt Factsheet Elektriciteitsopslag

19 januari 2023
Het Nationaal Programma RES heeft CE Delft gevraagd een factsheet over de rol van opslag…

Terugblik op geslaagde Electrial Energy Storage München

16 mei 2022
Na drie volle dagen beurs in München, met ruim 50.000 bezoekers, kijken we terug op…

ESNL sterk vertegenwoordigd op Solarplaza conferentie

7 april 2022
Op 29 maart vond de Solarplaza Energy Storage Summit plaats in het Bimhuis Amsterdam. Als…

Energy Storage Day 13 oktober trok ruim 280 bezoekers

14 oktober 2021
De jaarlijkse Energy Storage Day, die dit jaar weer fysiek kon plaatsvinden sinds de maatregelen,…

Netwerkplatform voor energieopslag

Een belangrijk netwerkmoment vindt plaats bij de Vakbeurs Energie. Hier zijn we jaarlijks aanwezig met onze deelnemers op het Energy Storage NL paviljoen. Interesse om deel te nemen aan het paviljoen bij de volgende editie? Stuur dan een mail naar info@energystoragenl.nl.

Naast deze beurs houden we onze deelnemers regelmatig op de hoogte van kansen om te netwerken bij verschillende conferenties, nationale en internationale beurzen en werksessies met publieke en private stakeholders. Energy Storage NL is ook betrokken als organisator of spreker bij events.

energy storage NL
Energie opslag

Meer weten?

Meer weten over de werkgroepen of ESNL als netwerkplatform? Kijk rond op deze website of vraag om informatie via het contactformulier of een email naar info@energystoragenl.nl.

Energy Storage NL

Meld je vandaag nog aan

en krijg toegang tot alle voordelen van het lidmaatschap

Word deelnemer