Netwerkplatform voor energieopslag

Energy Storage NL is de verbinder, matchmaker en promotor van Nederlandse bedrijven en organisaties die innovatieve energieopslag- en conversietechnologieën ontwikkelen, produceren en toepassen. Van warmteopslag tot batterijen, van vliegwielen tot ammoniakopslag en van waterstof tot groen gas; alle opslagvormen zijn vertegenwoordigd.

energy storage NL
energy storage NL

Dit doen we door

1

Samenbrengen

Regelmatig samenbrengen van een hoogwaardig netwerk van fabrikanten, projectontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, (energie)bedrijven, financiële instellingen en netbeheerders op gebied van energieopslag en –conversie tijdens verschillende (online) bijeenkomsten, ledenvergaderingen, beurzen en andere events, nationaal en internationaal
2

Faciliteren, organiseren en promoten

Faciliteren van werk- en projectgroepen waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan, Organiseren van inhoudelijke webinars waarbij een podium wordt geboden aan deelnemers en in kaart brengen en actief promoten van de kennis, producten en diensten van de deelnemers bijvoorbeeld via de projectenkaart.
3

Partnerschappen Onderhouden

Nationale en internationale partnerschappen te onderhouden, onder meer via regelmatig contact met belangrijke stakeholders en ons lidmaatschap bij de European Association for Storage of Energy (EASE)

Gerelateerd nieuws:

Filter

Nederland en Duitsland gaan samenwerken aan innovatieve batterijtechnologie

19 april 2023
Nederlandse en Duitse bedrijven, kennisinstellingen en overheden gaan intensiever samenwerken aan innovatieve batterijtechnologie. Onderzoek en…

Energy Storage NL en Battery Competence Cluster – NL gaan samenwerken!

18 april 2023
Energy Storage NL, de brancheorganisatie van de Nederlandse energieopslagsector en het Battery Competence Cluster –…

Denk mee over het Nationaal Plan Energiesysteem

28 februari 2023
In het tweede kwartaal ontvangt de Tweede Kamer een concept van het Nationaal Plan Energiesysteem…

Online ESNL-bijeenkomst 8 maart: hoeveel batterijprojecten zitten er in de pijplijn?

10 februari 2023
Jan Willem Zwang, energie-trendwatcher, heeft in september 2022 een inventarisatie uitgevoerd met TenneT, Stedin, Liander…

Netwerkplatform voor energieopslag

Een belangrijk netwerkmoment vindt plaats bij de Vakbeurs Energie. Hier zijn we jaarlijks aanwezig met onze deelnemers op het Energy Storage NL paviljoen. Interesse om deel te nemen aan het paviljoen bij de volgende editie? Stuur dan een mail naar info@energystoragenl.nl.

Naast deze beurs houden we onze deelnemers regelmatig op de hoogte van kansen om te netwerken bij verschillende conferenties, nationale en internationale beurzen en werksessies met publieke en private stakeholders. Energy Storage NL is ook betrokken als organisator of spreker bij events.

energy storage NL
Energie opslag

Meer weten?

Meer weten over de werkgroepen of ESNL als netwerkplatform? Kijk rond op deze website of vraag om informatie via het contactformulier of een email naar info@energystoragenl.nl.

Energy Storage NL

Meld je vandaag nog aan

en krijg toegang tot alle voordelen van het lidmaatschap

Word deelnemer