Netwerkplatform voor energieopslag

Energy Storage NL is de verbinder, matchmaker en promotor van Nederlandse bedrijven en organisaties die innovatieve energieopslag- en conversietechnologieën ontwikkelen, produceren en toepassen. Van warmteopslag tot batterijen, van vliegwielen tot ammoniakopslag en van waterstof tot groen gas; alle opslagvormen zijn vertegenwoordigd.

energy storage NL
energy storage NL

Dit doen we door

1

Samenbrengen

Regelmatig samenbrengen van een hoogwaardig netwerk van fabrikanten, projectontwikkelaars, onderzoeksinstellingen, (energie)bedrijven, financiële instellingen en netbeheerders op gebied van energieopslag en –conversie tijdens verschillende (online) bijeenkomsten, ledenvergaderingen, beurzen en andere events, nationaal en internationaal
2

Faciliteren, organiseren en promoten

Faciliteren van werk- en projectgroepen waarin deelnemers met elkaar in gesprek gaan, Organiseren van inhoudelijke webinars waarbij een podium wordt geboden aan deelnemers en in kaart brengen en actief promoten van de kennis, producten en diensten van de deelnemers bijvoorbeeld via de projectenkaart.
3

Partnerschappen Onderhouden

Nationale en internationale partnerschappen te onderhouden, onder meer via regelmatig contact met belangrijke stakeholders en ons lidmaatschap bij de European Association for Storage of Energy (EASE)

Gerelateerd nieuws:

Filter

Pilot inspiratiebijeenkomst bij Aquabattery een succes!

27 november 2023
De eerste inspiratie bijeenkomst bij Aquabattery, georganiseerd door Energy Storage NL, bood een verdieping op…

Netwerkbijeenkomst ESNL: businesscase opslag centraal

15 september 2023
Op 13 september vond een netwerkbijeenkomst plaats in Zoetermeer voor de leden van Energy Storage…

ESNL met meer dan 50 leden gegroeid in 2023

30 augustus 2023
Energy Storage NL verwelkomt in 2023 tot op heden 51 nieuwe leden! Met deze geweldige…

Routekaart Energieopslag zet belangrijke stap voor de energietransitie

7 juni 2023
Op woensdag 7 juni is de Routekaart Energieopslag gepubliceerd door het ministerie van Economische Zaken…

Netwerkplatform voor energieopslag

Een belangrijk netwerkmoment vindt plaats bij de Vakbeurs Energie. Hier zijn we jaarlijks aanwezig met onze deelnemers op het Energy Storage NL paviljoen. Interesse om deel te nemen aan het paviljoen bij de volgende editie? Stuur dan een mail naar [email protected].

Naast deze beurs houden we onze deelnemers regelmatig op de hoogte van kansen om te netwerken bij verschillende conferenties, nationale en internationale beurzen en werksessies met publieke en private stakeholders. Energy Storage NL is ook betrokken als organisator of spreker bij events.

energy storage NL
Energie opslag

Meer weten?

Meer weten over de werkgroepen of ESNL als netwerkplatform? Kijk rond op deze website of vraag om informatie via het contactformulier of een email naar [email protected].

Energy Storage NL

Meld je vandaag nog aan

en krijg toegang tot alle voordelen van het lidmaatschap

Word deelnemer