Skip to main content

Update: de aanmeldingen voor de ronde ‘Elektriciteitsopslag’ zijn gesloten

Op 8 februari 2023 van 12:00 tot 17:00 organiseert het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat samen met Energy Storage NL een stakeholdersessie over de Routekaart Energieopslag. Hier krijgen marktpartijen en exploitanten van opslagsystemen de kans om input te leveren voor de Routekaart, waarvan de publicatie wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2023. Eerder schreven we dit artikel over de aankondiging hiervan.

Het zal een fysieke bijeenkomst zijn op locatie bij het Ministerie in Den Haag (Bezuidenhoutseweg 73). De sessie zal bestaan uit drie rondes voor bedrijven actief in de diverse soorten energieopslag:

  • VOL Elektriciteitsopslag: 12:00 – 13:40
  • Moleculenopslag: 13:40 – 15:20
  • Thermische opslag: 15:20 – 17:00

Per ronde is plek voor maximaal 20 aanwezige bedrijven. Wil jij bij deze bijeenkomst zijn en input leveren voor de Routekaart Energieopslag? Meld je dan aan via een mail naar [email protected] o.v.v. de bedrijfsnaam, contactpersoon en het tijdsblok/type opslag waarbij je wil aansluiten. Wees er snel bij, want vol is vol.

Omdat representativiteit van de hele sector belangrijk is bij deze sessies kan het zijn dat EZK moet selecteren uit de aanmeldingen. Dit gebeurt in overleg met ESNL om een goede vertegenwoordiging te waarborgen.